NOU X TAPAS
Nou X Tapas – Elämyksellinen ruoka- ja juomatyöpaja luonnon keskellä
Nou X Tapas on Hotelli Nuuksion uusi, elämyksellinen aktiviteetti, jossa yhdistyvät pohjoiset maut, espanjalainen tapas-kulttuuri ja luontoruoan elämyksen rentous.
Ilta alkaa jaettavien annosten valmistuksella – esimerkiksi sushia suomalaisella twistillä, marinoituja etanoita, savustettua rapua, villiyrttisalaatteja ja lämpimiä pikkuruokia. Ohjatussa cocktail-osiossa jokainen pääsee loihtimaan oman signature-drinkkinsä luonnon raaka-aineista inspiroituen.
Ketkä teistä on valmiita liekittämään kuin ammattikokit?
PS: Voimme helposti räätälöidä teille myös vegaanisen ja alkoholittoman kokonaisuuden. Ota yhteyttä, me laadimme.
Työpajan kokonaisuus koostuu ryhmätehtävistä, joissa jokainen ryhmä pääsee tekemään kokonaisuuden tarjoiltavaksi
Alkuun laaditaan “Asennus-saket” - monet meistä on nähnyt tai kokenut miten Aasiassa tarjoillaan juomat. Nyt tarjoillaan myös Nuuksiossa.
Taidonnäytteenä tehdään sen jälkeen ryhmissä:
Maki tai Nigiri- sushit suomailaisia raaka-aineita hyödyntäen - ryhmä kasaa näyttävät sushit tarjolle
Savustetaan jättirapuja - leppäsavu avaa sekä maku- että hajuaistit
Laaditaan Siikacheviche - Väli-Amerikan erikoisuus suomalaisesta siiasta
Juustofondueta varten tehdään näyttävät varrastikut, valmiiksi dipattaviksi - Sveitsin maut odottavat
Espanjasta saadut laadukkaat ilmakuivatut kinkut valjastetaan näytille
Maukkaat savujalapenoja pekonilla
Kreikkalaiset saganaki-fetatikut leivitettynä - unohdetaan mozzarellatikut tästä maailmasta
Marinoituja kuningasvinokkaita
Nokkospestoa rösteillä, smetanalla sekä sitruunalla
Lähialueen juustoista tehtävä juustotarjotin jälkiruoaksi - tähän yhdistetään mainiot jälkiruokaviinit suomalaiselta viinitilalta Ranskasta. Oletteko ennen maistaneet homehtunutta viiniä? (se on ihan turvallista 😉)
Viskillä liekitetyt valkosipulietanat
Tähän tarvitsemme rohkeat liekittäjät, mutta muistetaan, että Instagramiin tarvitaan mahtavat kuvat, joten pöydässä istujat voivat kuvata tämän spektaakkelin
Räätälöimme aina juomatarjoilut tähän työpajaan.
Paketti sisältää: raaka-aineet, kaksi kokkia ja baarimikon opastamaan ruokien ja juomien kanssa, asennussaken, asennoitumisviinit tai oluet ruoan laiton aikana, välivedet ja keittiön välimoron. Ruoan aikana saatavilla kolme kaatoa viiniä juomabuffetista tai mietoja juomia.
Tarvitsemme vain tietoon, oletteko viinin vai mietojen ystäviä.
Kesto: 2 tuntia kokkailua, loppuilta nauttimista
Toteutuspaikka: Nuuksion Tupa tai muu sopiva tila, jopa ulkona (säävarauksella)
Hinta: 175 € / henkilö
Eli aktiviteetti, ruoka ja yhdessäolo samassa paketissa.
Minimi henkilömäärä on 10 henkeä, maksimi 50 henkeä.
Voimme helposti räätälöidä teille myös vegaanisen ja alkoholittoman kokonaisuuden. Ota yhteyttä, me laadimme.
 
                         
            
              
            
            
          
              