NOU X TAPAS

Nou X Tapas – Elämyksellinen ruoka- ja juomatyöpaja luonnon keskellä

Nou X Tapas on Hotelli Nuuksion uusi, elämyksellinen aktiviteetti, jossa yhdistyvät pohjoiset maut, espanjalainen tapas-kulttuuri ja luontoruoan elämyksen rentous.
Ilta alkaa jaettavien annosten valmistuksella – esimerkiksi sushia suomalaisella twistillä, marinoituja etanoita, savustettua rapua, villiyrttisalaatteja ja lämpimiä pikkuruokia. Ohjatussa cocktail-osiossa jokainen pääsee loihtimaan oman signature-drinkkinsä luonnon raaka-aineista inspiroituen.

Ketkä teistä on valmiita liekittämään kuin ammattikokit?

PS: Voimme helposti räätälöidä teille myös vegaanisen ja alkoholittoman kokonaisuuden. Ota yhteyttä, me laadimme.

Työpajan kokonaisuus koostuu ryhmätehtävistä, joissa jokainen ryhmä pääsee tekemään kokonaisuuden tarjoiltavaksi

Alkuun laaditaan “Asennus-saket” - monet meistä on nähnyt tai kokenut miten Aasiassa tarjoillaan juomat. Nyt tarjoillaan myös Nuuksiossa.

Taidonnäytteenä tehdään sen jälkeen ryhmissä:

Maki tai Nigiri- sushit suomailaisia raaka-aineita hyödyntäen - ryhmä kasaa näyttävät sushit tarjolle

Savustetaan jättirapuja - leppäsavu avaa sekä maku- että hajuaistit

Laaditaan Siikacheviche - Väli-Amerikan erikoisuus suomalaisesta siiasta

Juustofondueta varten tehdään näyttävät varrastikut, valmiiksi dipattaviksi - Sveitsin maut odottavat

Espanjasta saadut laadukkaat ilmakuivatut kinkut valjastetaan näytille

Maukkaat savujalapenoja pekonilla

Kreikkalaiset saganaki-fetatikut leivitettynä - unohdetaan mozzarellatikut tästä maailmasta

Marinoituja kuningasvinokkaita

Nokkospestoa rösteillä, smetanalla sekä sitruunalla

Lähialueen juustoista tehtävä juustotarjotin jälkiruoaksi - tähän yhdistetään mainiot jälkiruokaviinit suomalaiselta viinitilalta Ranskasta. Oletteko ennen maistaneet homehtunutta viiniä? (se on ihan turvallista 😉)

Viskillä liekitetyt valkosipulietanat
Tähän tarvitsemme rohkeat liekittäjät, mutta muistetaan, että Instagramiin tarvitaan mahtavat kuvat, joten pöydässä istujat voivat kuvata tämän spektaakkelin

Räätälöimme aina juomatarjoilut tähän työpajaan.

Paketti sisältää: raaka-aineet, kaksi kokkia ja baarimikon opastamaan ruokien ja juomien kanssa, asennussaken, asennoitumisviinit tai oluet ruoan laiton aikana, välivedet ja keittiön välimoron. Ruoan aikana saatavilla kolme kaatoa viiniä juomabuffetista tai mietoja juomia.

Tarvitsemme vain tietoon, oletteko viinin vai mietojen ystäviä.

Kesto: 2 tuntia kokkailua, loppuilta nauttimista

Toteutuspaikka: Nuuksion Tupa tai muu sopiva tila, jopa ulkona (säävarauksella)

Hinta: 175 € / henkilö

Eli aktiviteetti, ruoka ja yhdessäolo samassa paketissa.
Minimi henkilömäärä on 10 henkeä, maksimi 50 henkeä.

Voimme helposti räätälöidä teille myös vegaanisen ja alkoholittoman kokonaisuuden. Ota yhteyttä, me laadimme.

Ota yhteyttä ja varaa