20,00 € / 3 h

Nuuksion kansallispuiston eteläinen osa tutuksi!

Kansallispuisto-retkisarjamme täydentyy tällä kierroksella. Reitti kulkee kiemurrellen Soidinsuon etelä ja pohjoispuolella kulkeutuen Kolmoislammille joilla sopivassa kohdin pidetään lyhyt evästauko (tuleton). Kolmoislammilta palataan lähtöpaikalle vanhaan, nykyistä yhdysreittiä, pääpolkua lähtöpaikalle. 

Ota mukaasi juotavaa ja pikku purtavaa sekä istuinalusta taukopaikalle. 

Lähtö ja paluu Hotelli Nuuksion pääoven edestä. Tutustu Hotelli Nuuksion palveluihin tästä linkistä, käy vaikkapa syömässä ennen retkeä!

Tervetuloa! 

Perustiedot

Kohde0Naruportintie 68,02680 Espoo
Lisätietoja:Kysy lisää punakettu@punakettu.com

Pukeudu keliolosuhteiden mukaan. Jalkineiksi nilkkoja tukevat ulkoilukengät. Reitti paikoitellen kostea ja liukas varsinkin sateiden jälkeen.

Oma vesijuomapullo mukaan sekä henkilökohtaiset allergia- yms. lääkkeet. Reitin varrella ei ole palveluita saatavilla kuten wc:tä.

Osallistujilla on oltava oma voimassa oleva matka- tai tapaturmavakuutus.

Tiedustelut

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4
Kauppias
Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös