Hae vapaat huoneet

Kelohonka on monimuotoinen iso sali, joka mukautuu ketterästi ryhmäkoon mukaan.
Sali voidaan vuokrata joko osissa tai kokonaan riippuen tilaisuutesi koosta ja luonteesta.

Kelohonka 1

Kelohonka 1 on ilmava ja valoisa kokoussali, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä pihalle, salissa on oma uloskäynti nurmipihalle.
Tila soveltuu niin perinteisiin kokouksiin ja koulutuksiin kuin tanssikursseihin tai perheleireihin.Tila on yhdistettävissä Kelohonka 2:n kanssa.
Tilan pinta-ala on 100 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-50 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 90 henkilöä.
Kelohongassa on kiinteästi dataheitin äänentoistolla, Wi-Fi, valko- ja fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet, sopimuksen mukaan saatavilla myös tietokone sekä piirtoheitin.

 

Kelohonka 2

Kelohonka 2 on ilmava ja runsaasti seinätilaa omaava kokoussalii, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä pihalle, salissa on oma uloskäynti nurmipihalle.
Tila soveltuu perinteisiin kokoustyöskentelyyn ja on yhdistettävissä Kelohonka 1:n kanssa.
Tilan pinta-ala on 90 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-40 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 80 henkilöä.
Kelohongassa on runsaasti kirjoitustilaa valko- ja fläppitauluille, Wi-Fi sekä muistiinpanovälineet, sopimuksen mukaan saatavilla myös dataheitin, tietokone sekä piirtoheitin.

 

Kelohonka 1+2

Kelohonka 1+2 on on suurin kokoussalimme, jonka suurista ikkunoitsa avautuu näkymä pihalle, salissa on kaksi omaa uloskäyntiä nurmipihalle. Kesäkaudella työskentelyä on mahdollista jalkauttaa nurmipihalle, Suomen auringosta nauttien.
Tila soveltuu perinteisiin kokoustyöskentelyyn, mutta ilmavuuden ja pinta-alansa puolesta voi tässä tilassa järjestää myös erilaisia näyttelyjä, messutapahtumia sekä seminaareja. Saliin takaosaan mahtuu myös tilaisuuden luonteen mukaan esimerkiksi useampi tulkkauskoppi.
Tilan pinta-ala on 200 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-140 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä.
Kelohongassa on kiinteästi dataheitin äänentoistolla, useampi puhemikrofoni, runsaasti kirjoitustilaa valko- ja fläppitauluille, Wi-Fi sekä muistiinpanovälineet, sopimuksen mukaan saatavilla myös tietokone sekä piirtoheitin.

Lisää tilaa toiminnoille saadaan kun kokoustarjoilut katetaan salin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan kokousaulaan.

 LYHYESTI

KELOHONKA 1 KELOHONKA 2 KELOHONKA 1+2
Pinta-ala 110 m² Pinta-ala 90 m²

Pinta-ala200 m²

Paikat 4- 90 henkilölle Paikat 4-80 henkilölle

Paikat 4- 200 henkilölle

Takaisin ylös