Hae vapaat huoneet

Hotelli Nuuksio on keskellä luontoa

Inspiroiva luonto, joka on säilynyt hämmästyttävän asuttamattomana, tarjoaa monia vaihtoehtoja ulkoiluun ja raikkaasta ilmasta nautiskeluun. Nuuksion kansallispuisto alkaa hotellin tontilta ja rauhallinen järvimaisema Siikajärvelle antaa oman vivahteensa lomalle ja rannalla sijaitseva kabinetti antaa mahdollisuuden vähän erilaiselle kokoukselle tai asiakastilaisuudelle.

Nuuksio on Uudenmaan laajin ja luontoarvoiltaan tärkein yhtenäinen saloalue. Nuuksiossa on kauniita rotkoja ja kallioita sekä aarniometsiä, järviä ja lampia. Nuuksio on oivallinen retkikohde pääkaupunkiseudulla, sillä tarjolla on runsaasti merkittyjä reittejä ja aktiviteetteja. Nuuksio on täydellinen kohde yrityksien virkistysmatkoille ja kokouksille, sillä Hotelli Nuuksio pystyy kokoamaan monipuolisia palvelupaketteja, joissa yhdistyvät kokouspalvelut, -tarjoilut sekä erilaiset virkistysaktiviteetit – kaikki samassa paikassa ja yhdellä tilauksella

Luontopolut

Hotellilta pääsee helposti patikoimaan Nuuksion kansallispuistoon ympäri vuoden. Kansallispuistossa on eripituisia merkittyjä reittejä. Opastetaulut ja viitoitukset reiteille löytyvät hotellin piha-alueelta. Hotellin pihapiirissä on alueen kiertävä 1,5 km valaistu pururata, talviaikaan lumitilanteen salliessa pururadalle ajetaan perinteisen hiihdon ladut. Lapsille on piha-alueen välittömässä läheisyydessä oma luontovisailureitti.

Siikaniemestä lähtee kansallispuiston läpi kulkeva reitti Haukkalammen ja Kattilan tai Högbackan kautta Salmen ulkoilualueelle. Hotellin piha-alueella on reittiopasteet Veikkolaan, Nuuksion kansallispuistoon, Haukkalammelle ja Suomen luontokeskus Haltiaan. Korpinkierros yhdyspolkuineen tarjoaa monelle juuri sopivan päiväpatikan, matkaa kertyy noin 10 kilometriä ja reitin varrella on useampkini levähdyspaikka retkieväiden nauttimiseen tai lammessa pulahtamiseen.

Nuuksion kansallispuiston reittikartta

Retkivarusteeksi voit hankkia hotellilta polkupyöriä tai lumikengät talven vaelluksiin.

Retken jälkeen voit tulla hotellille ruokailemaan ja saunomaan. Sauna on hyvä varata ennalta myyntipalvelustamme.

 

Jos vielä mietit, mikä olisi juuri sinulle sopivin reitti Nuuksion valloitukseen, tutustu uuteen Luontoon.fi -palveluun.

Kysy voimassa olevista majoituspaketeista ja räätälöidään juuri teidän perheellenne parhaiten sopiva lomapaketti; myynti@hotellinuuksio.fi

Takaisin ylös