Hae vapaat huoneet

Buffetmenut sopivat niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin
Pyrimme suosimaan niin lähi-, pientuottaja- kuin luomuraaka-aineita.
 

Buffetmenut soveltuvat parhaiten yli 10 henkilön ryhmille.
Mikäli ryhmäkoko on tätä pienempi, suosittelemme pöytiintarjoilumenuja.
 

 
 

BUFFETMENUT

 
KALASTAJAN MENU
Savulohi- omenarööra ja paahtokolmioita
Grillattua kukkakaalta, granaattiomenavinaigrette
Poronmaksapaistia
Yrtti coleslaw
Särkisalaattia
Tuoresalaattia, puolukkakastiketta
Leipävalikoima, voi
*****
Lohi Wellington, tilli-voikastike, manteliperunaa
*****
Hedelmiä Sabayon
 
Viinisuositus: Laroche Chardonnay, Ranska / Cono Sur Pinot Noir, Chile
 
Hinta: 52 €  / henkilö
 
 
MAALAISMENU
Loimutettua lohta
Heinä savustettua kotijuustoa ja punajuurihilloketta
Sirkka Caesar Nuuksion tapaan
Tuoresalaattia
Hölskyretiisit
Leipävalikoima, voi
*****
Karamellisoitua porsasta, kylmä chilikastike, paahdettuja juureksia
*****
Vaniljaraakakakkua
 
Viinisuositus: Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti/ Château de Pennautier Syrah,
Ranska
 
Hinta: 47 € / henkilö
 
 
ERÄNKÄVIJÄN MENU
Savulohta ja maustekurkkuvaahtoa
Hedelmäistä Aura – pähkinäsalaattia
Saksanhirvenfilee
Sellerisalaattia
Tuoresalaattia, puolukkakastiketta
Koivukurkkuja
Leipä valikoima, voi
*****
Poro Wallenberg, Tattikastiketta, Perunamuusi, Herneitä ja puolukkaa
*****
Granaattiomena-pannacotta
 
Viinisuositus: Cono Sur Riesling, Chile/Verrocchio Valpolicella Superiore Ripasso, Italia
 
Hinta: 55 € / henkilö 
 
 
 
METSÄNKÄVIJÄN MENU
Lohi-tuorejuustorullat
Hiilisilakkaa ja punasipulivinaigrette
Kotijuustoa ja Paahdettua kurpitsaa
Kirkasta Herkkusienisalaattia
Tuoresalaattia ja Granaattiomenavinaigrettea
Leipävalikoima, voi
*****
Uunissa pitkään haudutettua jänistä, Paahdettuja juureksia, Perunagratiini,
Mansikka-punasipuli hilloke
*****
Mutakakkua ja vadelmacreme
 
Viinisuositus: Séguinot Bordet Petit Chablis Ranska/ Hardy’s Nottage Hill Shiraz, Australia
 
Hinta: 48 € / henkilö
 
 
 
KASVITIETEILIJÄN MENU
Tuoresalaattia
Basilikalla marinoitua tomaattia
Belugalinssisalaattia
Grillattuja kasviksia
Marinoitua artisokkaa
Vuokakakku bataatista ja vuohenjuustosta
Leipää, voi
*****
Falafel Nuuksion tapaan, metsäyrttivaahdon kera
Lehtikaali cous cous
*****
Köyhät ritarit
Marjasalaattia ja Mesiangervokermaa
 
Viinisuositus: Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti/ Cono Sur Pinot Noir, Chile
 
Hinta: 45 € / henkilö
 
 
 
 
Edellytämme ryhmälle yhtenäistä menuvalintaa.
Menujen minimilaskutus 10 henkilöä.
Tilausvahvistus 7 vrk ennakkoon
 
 
Illallismenut Mäkituvalle tarjottuna 65 € kattausmaksu
Takaisin ylös