Hae vapaat huoneet

MENU 1                                       59 €

Nokkosvohveli, savuporomousse
Paahdettua rautua ja sitruunaa, voikastiketta, Hasselbackan perunaa
Puolukkatrifle
Kahvi

Viinisuositus: Laroche Chardonnay, Ranska / Cono Sur Pinot Noir, Chile  
 

MENU 2                                       58 €

Perunarösti Nuuksion tapaan, kirjolohenmätiä ja smetanaa
Karitsanpaahtopaistia, tummaa tattikastiketta, spelttisotto
Omena frangipane
Kahvi

Viinisuositus  Cono Sur Riesling, Chile / Hardy’s Nottage Hill Shiraz, Australia

 

MENU 3                                       66 €

Kylmäsavuhauki tartar
Ankanrintaa, pikkelöityjä sieniä, metsäyrttivaahtoa ja perunapaistosta
Mustikka granolamalja
Kahvi

Viinisuositus: Séguinot Bordet Petit Chablis, Ranska / Château de Pennautier Syrah, Ranska

 

MENU 4                                       69 €

Metsäsienikeitto
Coeur de filee 70 – luvun tyyliin
Mansikka crème brûlé
Kahvi

Viinisuositus:  Laroche Chardonnay, Ranska / Verrocchio Valpolicella Superiore Ripasso, Italia
 

Edellytämme ryhmälle yhtenäistä menuvalintaa.

Menujen minimilaskutus 10 henkilöä.
Tilausvahvistus 7 vrk ennakkoon.

Takaisin ylös