Hae vapaat huoneet
300,00 € / 2 h

Tilaa ja tutustu melontaoppaan opastuksella avokanoottimelonnan hienouksiin suomalaisilla Kolibri soolokanooteilla. 

Melonta on loistava tapa lähestyä luontoa olemalla osa luontoa, lipua hissukseen veden äärellä lintuja kuunnellen ja katsoen luontoa havainnoiden. Oletko koskaan äänesi kaikua vesiltä kanootista käsin kuullut? Toisaalta liikunnallisena lajina melonta on oiva valinta kun suoritteen rasittavuuden voi itse päättää. Melonnan myötä oikealla tekniikalla katoavat hartiajumit sekä siitä johtuvat päänsäryt. 

Kolibri melonnassa käytetään ns. soolo kanootteja joissa perinteisen inkkarimelonnan sijaan on vain yksi meloja. Tämä melonnan muoto on uusi vanha tapa olla vesillä. Kanootti on huomattavasti pienempi kuin kaksikko kanootti mutta silti ominaisuuksia löytyy moneen lähtöön. Keveytensä puolesta (n.17-20kg riippuen materiaalista) yhden henkilön on helppo siirrellä ja kuljettaa kanoottia niin maissa kuin vesillä. Oleellista on hallita oikeat tekniikat. Kolibri-kanoottien ominaisuudet tuovat mahdollisuuden monenlaisissa vesistöissä liikkumiseen samalla kuitenkin kanootin käsiteltävyys ja hallittavuus on muotoilun kautta onnistunut niin että Kolibri kanootti sopii loistavasti myös ensikertalaisen kokeiltavaksi että ensi avokanootiksi. 

Melontaan tutustuminen Kolibreilla on toteuttaa lähes missä vain. Tilaa melonta perheellesi tai kaveriporukalle Hotelli Nuuksioon Siikajärvelle tai halutessasi kotirantaasi / mökillesi lajiin tutustumiseksi. Pidetään tekniikka harjoitukset ja kevyttä melontaa, tuntumaa ottaen, melontaoppaan opastuksella lajin hienouksiin. Kokeneempien kanssa on mahdollista aluekohtaisesti tehdä sovitun pituisia melontaretkiäkin, nämä sovitaan tilaajan kanssa erikseen ja kohdennetaan toivottuun vesistöön sopiviksi turvallisuusnäkökulmat huomioiden. 

Pieni ryhmäkoko mahdollistaa joustavan tavan lajiin tutustumiseen ja kaikkien kysymykset huomioidaan. Tätä voi jo kutsua "personal training in canoeing" malliksi. Sopiva ryhmäkoko on 1-6 henkilöä max 7 henkilöä. Osallistujan tulisi olla vähintään 15 vuotias kuitenkin niin että alaikäiset ovat aina huoltajansa valvonnassa ja huoltaja/huoltajat mukana melonnassa. 

Sopiva kesto on 1-1,5h kun kyse on lähivesillä tapahtuvasta lajiin tutustumisesta. Melontaretki voi olla pidempikin jopa yön yli kestävä, näistä sovitaan aina erikseen vesistö ja tapauskohtaisesti. Ota pidempikestoisissa tapauksissa aina suoraan yhteys Eppuun. 

Tämän tutustumisen kautta on helppo tulla mukaan melontakurssillemme täydentämään osaamistaan kohti uuden harrastuksen tuomia unelmia veden äärellä!

Onko tässä sinulle ja ystävällesi uusi muoto yhdessä liikkumiselle? Tule ja ota selvää!

Tehdään ikimuistoinen hetki ydinystävillesi ottamalla mukaan Sanni Orasmaan "Humming Birds and Whispering Trees" , lue lisää ja kysy rohkeasti miten edetään! 

Katso lyhyt video tästä uutuus yhdistelmästä! https://player.vimeo.com/video/285995806

 

 

Perustiedot

Kohde0Naruportintie 68,02860 Espoo
Lisätietoja:Pyydä lisätietoja suoraan Eppu / Punakettu p. 040-5035350

HUOM!
Varmista saatavuus aina soittamalla Epulle. Kokeilun kesto on 1-2 tuntia mutta mahdollisten siirtymisien takia on peräkkäisten varauksien/tilauksien takia varattava aikaa paikasta toiseen siirtymisiin.

Tiedustelut

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4
Kauppias
Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös