Hae vapaat huoneet
30,00 € / 2 h

Kuvaus keskiviikko-melonnasta:

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootissa on aina kaksi melojaa. Melonta toteutetaan Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kesto yhteensä 2 tuntia.

Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti). Katso melontakurssin sisältö tästä linkistä.

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkanne avokanoottiin heti!

Keskiviikko melontojen ajankohdat: Keskiviikkoisin aikavälillä 6.6.-1.8.2017 klo 17:00-19:00 Päiväkohtaisia poikkeuksia saattaa kauden aikana esiintyä. 
Ilmoittautuminen? Tilaus verkkokaupasta. Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen melonnan peruuntumisen takia. 
Ilmoittautumisaika? Viimeistään keskiviikkoa edeltävänä tiistaina klo 1600 mennessä sopimalla Epun kanssa erikseen tai muutoin 3 vrk ennen melontapäivää. 
Ryhmän koko? 2-8 henkilöä, kokoontuminen hotellin aulassa mistä kävellen siirtyminen rantaan.
Kesto? n. 2 tuntia 
Hinta sisältää? 30e / henkilö. Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelontaoppaan palvelut.
 

Perustiedot

Kohde0Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68 ,02880 Espoo
Lisätietoja:- Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 10 vuoden ikää melontaan osallistuessaan.

- Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi mukaan.

- Lisätietoja voi kysyä punakettu@punakettu.com tai soita 040-5035350

Tiedustelut

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4
Kauppias
Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös