Hae vapaat huoneet
0,00 € / 2 h

Talviohjelmaa parhaimmillaan. Lyhyen tekniikkapalaverin ja lumikenkien jalkaan sovittamisen jälkeen lähdemme maastoon nauttimaan lumikenkäilyn hienouksista. Vauhti sovitetaan ryhmän toiveiden mukaan, niinpä tarjolla on sopivat puitteet mukavaan yhdessäoloon ja talvisesta luonnosta nauttimiseen. Pimeää varten varustaudumme otsalampuilla, joten iltaretketkin ovat mahdollisia. Mukavista, yhteisistä kokemuksista jää hyvä muisto ja tästä retkestä riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Ohjelmaan voivat osallistua kaikki normaalikuntoiset terveet aikuiset, eikä mitään erityistaitoja tarvita.
Retkelle varustaudutaan säätilaan ja lumiseen metsään sopivalla vaatetuksella ja jalkineilla. Suosittelemme jalkineita, joissa on jonkun verran vartta.
Osallistujilla on oltava oma/työnantajan matka- tai tapaturmavakuutus. Pyydämme tarkistamaan vakuutustenne voimassaolon tässä tilaisuudessa.

Aika, osallistujamäärä
Ohjelma voidaan toteuttaa lumisissa olosuhteissa.
Retki kestää 1-2 tuntia, sopimuksen mukaan.
Mukaan voi tulla 5 - 50 seikkailijaa

Valitse mukaan myös talviseen tunnelmaan sopiva kuuma mehu ja piparit. Nautitaan kannon nokassa.

Moose Activities Oy • 040-558 1350 • moose@moose.fi   www.moose.fi • Y-tunnus 2101080-6

 

 

Tiedustelut

Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6
Kauppias
Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös