Hae vapaat huoneet

Metsän siimeksessä sijaitseva punainen Mäkitupa-huvila on sopiva paikka niin intensiiviselle kokoukselle kuin vapaamuotoiselle yhdessäololle.

Mäkitupa-huvila sijaitsee noin 400 metrin päässä päärakennuksesta ja tarjoaa puitteet tlaisuuksille ilman ulkopuolisia häiriöitä, täysin omassa rauhassa.

Huvilan pinta-ala on 200 m2 ja tila soveltuu kokouksien sekä koulutustilaisuuksien lisäksi mm. erilaisiin retriitteihin, suunnistuskoulun kiintopisteeksi, bändileireihin ja juhliin. Kokousvarustelun lisäksi takka ja sauna pesu-/pukutiloineen tarjoavat vähän extraa kokouspäivän viettoon. Mäkituvan ovelta on helppo lähteä liikkumaan Nuuksion kansallispuistoon tai viereiselle valaistulle pururadalle (talvella hiihtoladut) ja palata saunomaan huvilan omaan saunaan ja nauttimaan huvilalle katetusta illallisesta juomineen. Jos haluat yhdistää tilaisuuteenne saunomisen allasosastollamme tai rantasaunoille, on näille matkaa noin 400 metriä huvilalta.

Mäkitupa-huvilalla on kiinteästi dataheitin äänentoistolla sekä Wi-Fi (100 Mbit), lisäksi kokousvarusteena ovat fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet. Tilauksesta toimitamme huvilalle myös tietokoneen tai esimerkiksi jumppamatot.
Tilaisuuden luonteesta ja pöytämuodosta riippuen huvilalle mahtuu jopa 50 henkilöä, perinteisessä U-muodossa tai ryhmäpöydin järjestät tilaisuuden reilulle 20 henkilölle ja perhejuhlia mahtuu hyvin viettämään jopa 40 henkilöä. Huvilan parvella on lisäksi makuutilat 6 henkilölle.

Aamu- ja iltapäiväkahvit sekä illalliset ja iltapalat katamme huvilalle, lounas tarjoiljaan pääsääntöisesti hotellin päärakennuksessa. Hyvin pidetty illanvietto on ollut jo useamman vuoden ajan huvilalla järjestettävä kokkikoulu, jossa ryhmä pääsee loihtimaan herkkuja yhdessä Tuvan kokkimme kanssa.

Mäkitupa-huvila on anniskelu- ja tarjoilualuettamme, tilaisuuden jouhevan kulun vuoksi tilaathan tarjoilut etukäteen.

Kuvia Mäkituvalta

          LYHYESTI

  • Pinta-ala 200 m2
  • Paikat 22-50 hengelle pöytämuodosta riippuen
  • Tunnelmatakka
  • Sähkösauna 5 henkilölle, kahdet pesu- ja pukutilat
  • Tarjoilu huvilaan tai Buffet-ravintolassa, lisäksi kokkikoulu ryhmälle

Pyydä tarjous huvilakokouksesta myyntipalvelusta myynti@hotellinuuksio.fi tai puh. 09-86797400

Takaisin ylös