Hae vapaat huoneet

”Työpäivä luonnon keskellä”

Etätyöt ovat nyt tätä päivää. Joskus silti tarvitsemme pieniä kohtaamisia muiden kanssa ja kenties työpisteen siirtämistä pois keittiön pöydältä tai saunan lauteilta.

Nuuksiossa on nyt varattavissa arkisin klo 9-16 välille tarpeen mukaan joko jaettu turvallinen työtila (esim. 5 työpistettä 120 neliön tilassa) tai yksityinen tila omaan  käyttöön.

Etätyöpaketit sisältävät tilan työskentelyyn, kahvitermoksen, langattoman verkon käytön sekä mahdollisuuden pieniin sosiaalisiin kanssakäymisiin.
Töiden lomassa voit käydä kuntosalilla tai vaikka pitää puhelinpalaverin järven rannalla, luonnon ihmeistä samalla nauttien.

 

Etätoimistopaketit

25 € / henkilö / päivä; jaetussa työtilassa (esim Kelohongassa / Hopeapajussa 4-6 työpistettä).
Hintaan sisältyy työpöytä ja termari kahvia sekä kuntosalin käyttö

 

60 € / 1-2 henkilöä / päivä; omassa privaattitilassa.
Hintaan sisältyy oma työtila ja termari kahvia sekä kuntosalin käyttö

Lisätietoja ja varaukset myyntipalvelusta: myynti@hotellinuuksio.fi tai 09 86797450

 

Huomioithan, että Nuuksion Tuvan ravintolapalvelut eivät sisälly etätoimistopaketteihin

Monipuoliset kokoustilat ja palvelut lähellä Helsinkiä

Hotelli Nuuksiossa on monipuoliset ja virikkeelliset tilat jopa 200 henkilön kokouksiin sekä erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Halutessasi voit varata valmiit paketit ja tilat nopeasti ja vaivattomasti ryhmäsi käyttöön tai tarvittaessa räätälöimme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan sopivan kokouspaketin. Hotelli Nuuksio sijaitsee 35 km päässä Helsingin keskustasta Kirkkonummella.

Löydät meiltä sopivat tilat ja palvelut niin päiväkokoukseen kuin yhden tai useammankin yön majoittuvaan tilaisuuteen. Tällöin on aikaa myös illalla virkistyä monipuolisten ohjelmapalveluiden parissa, sekä rentoutua saunan lämmöissä ja nauttia herkullista illallista tehokkaan kokouspäivän päätteeksi.

Ajantasaiset kokoustilat tarjoavat toimivat puitteet tehokkaalle työskentelylle. Kokoushuvila Mäkitupa, takkahuoneet ja Kokoustila Tuohi ovat jo itsessään virikkeellisiä tiloja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi erilaisiin suunnitelupalavereihin tai aivoriihen päämajaksi.

Kokous luonnon keskellä, terassilla tai huvilassa?

Päärakennuksen ilmavat ja valoisat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin koulutuksiin ja kokouksiin kuin esimerkiksi liikuntaleirin tukikohdaksi.
Juhlasalissa järjestyy perhe- tai yritysjuhlat jopa 100 henkilölle, kesäkaudella suuremmallekin porukalle, kun salin oma terassi ilta-aurinkoon on käytettävissä. Takkatilat Loimu ja Liekki soveltuvat vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin, illanviettoihin sekä perhejuhliin. Kaikissa tiloissa toimii 100 Mbit langaton asiakasverkko.

Pihapiirissä sijaitsevat lisäksi Mäkitupa-kokoushuvila, rantakabinetti, kota, laavu ja grillikatos - nämä taipuvat hyvinkin erilaisiin tarpeisiin ruokailutilasta yrttikurssiin, kuoroleiristä kokkikouluun.

Paljon ohjelmaa ja hyvä palvelu takaavat ikimuistoiset kokoukset ja tilaisuudet

Lisäksi on tarjolla ja majoitus-, ravintola- sekä monipuoliset saunapalvelut tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Toimivien puitteiden lisäksi ympärillämme toimii kattava ja monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluja: kisailuja, patikointia tai suunnistusta Nuuksion kansallispuistossa, mielenharjoitteita, vesistön valloitusta kumilautoilla tai kanooteilla meloen.

Tutustu hotellin aktiviteettitarjontaan.

Päiväkokous

sisältää hotelliaamiaisen, runsaan lounaan noutopöydästä, kahvitorin iltapäivällä, kokoustilan ja –välineet sekä jääveden kokoustilassa.

Vuorokauden kokouspaketti

sisältää hotelliaamiaisen, runsaan lounaan noutopöydästä, kahvin ja makean kahvileivän, kokoustilan ja –välineet sekä jääveden kokoustilassa, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen buffet-pöydästä sekä aamusaunan ja -uinnin.

Kahden päivän kokouspaketti

sisältää ensimmäisenä hotelliaamiaisen, runsaan lounaan noutopöydästä, kahvin ja makean kahvileivän ja toisena päivänä lounaan noutopöydästä sekä kahvin ja makean kahvileivän. Lisäksi kokoustilan ja –välineet sekä jääveden kokoustilassa kahdeksi päiväksi, majoituksen kahden hengen huoneessa sekä aamiaisen buffet-pöydästä.

Tutustu myös teemakokouksiimme sekä sesonkipaketteihimme 

Lisätietoa myyntipalvelustamme; myynti@hotellinuuksio.fi tai 09 867 97400 / 09 86797450.

Pyydä tarjous

Takaisin ylös