Hae vapaat huoneet

Hotelli Nuuksio tarjoaa myös viihtyisät majoituspalvelut, joten voit viettää mukavasti myös yön yli kestävät kokouspäivät. Tällöin on aikaa myös illalla virkistyä monipuolisten ohjelmapalveluiden parissa sekä rentoutua saunan lämmöissä ja nauttia herkullista illallista tehokkaan kokouspäivän päätteeksi.

Vuorokauden kokouspaketti sisältää

Vuorokauden kokouspaketti sisältää hotelliaamiaisen, runsaan lounaan noutopöydästä, kahvin ja makean kahvileivän, kokoustilan ja –välineet sekä jääveden kokoustilassa, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen buffet-pöydästä sekä aamusaunan ja -uinnin.

Kahden päivän  kokouspaketti sisältää

Kahden päivän kokouspaketti sisältää ensimmäisenä hotelliaamiaisen, runsaan lounaan noutopöydästä, kahvin ja makean kahvileivän ja toisena päivänä lounaan noutopöydästä sekä kahvin ja makean kahvileivän. Lisäksi kokoustilan ja –välineet sekä jääveden kokoustilassa kahdeksi päiväksi, majoituksen kahden hengen huoneessa sekä aamiaisen buffet-pöydästä.

 

Hotellissa on 65 viihtyisää hotellihuonetta. Yön yli kokouksiin voi yhdistää tilaussaunaa omalle ryhmälle sekä monenlaista omatoimista tai ohjattua aktiviteettia. Ryhmille on tarjolla suosittuja tilausmenuita.

Pyydä tarjousta myyntipalvelustamme useamman päivän kokouksiin, myynti@hotellinuuksio.fi

Takaisin ylös