Yhteistyökumppanit

Hae vapaat huoneet

Yhteistyössä on voimaa. Laajennamme ja monipuolistamme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa.

Moose Actitivities Oy

Virkistyspäivä, kokous, tiimipalaveri, kickoff, asiakastilaisuus, TYHYpäivä? Vai tarvitsetko koulutusta tukevaa ohjelmaa? Saat meiltä sopivan ohjelman kaikkiin tilaisuuksiin.

Ohjelmamme rakennetaan juuri sellaisiksi kuin te haluatte. Elämyksellistä seikkailua, hauskaa kisailua, hilpeää liikuntaa, luonnosta nauttimista, tiukkaa oppimista tai mukavaa yhdessä tekemistä.

Moose Activities Oy

Hymyilevä Punakettu

Tapaat tapahtumissamme alamme ammattilaisia, työhönsä vihkiytyneitä iloisia luonnosta innostuvia erä- ja luonto-oppaita.

Emme lupaa kuuta taitaalta. Toimintamme sisällön suunnittelussa lähtökohtiamme ovat turvallisuus, luotettavuus ja ammattitaito.
Pitkän kokemuksen kautta tuotamme laadullisia elämyksiä ryhmällesi huomioiden sisältötoiveesi.

Hymyilevä Punakettu 

Retkirent

VUOKRAA TAI TARJOA VUOKRALLE RETKEILYVARUSTEITA – LUONTO JA KUKKARO KIITTÄVÄT
RetkiRent on retkeilyn harrastajien ja ammattilaisten varustevuokraamo, jonka avulla säästät luontoa ja rahaa. Mikäli omat retkeilyvarusteesi pölyttyvät osan vuodesta komeron perällä, auta muita retkeilyharrastuksensa alkuun ja tienaa samalla rahaa. Jos taas olet vasta retkeilyharrastuksesi alussa tai tuhansien eurojen sijoitus hirvittää, vuokraa laadukkaat varusteet käyttöösi huokeasti. Varusteita vuokraamalla taistelet kertakäyttökulttuuria vastaan - sekä kukkarosi että luonto kiittävät.

Retkirent.fi

SoundByNature

SoundByNature Oy:n luontolähtöinen esiintymisvalmennus yhdistää luovan äänenkäytön, improvisaation ja luontokokemukset elämykselliseksi kokonaisuudeksi, josta saat hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Koulutuksen sisältö voidaan suunnitella juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi, ryhmäsi kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. / Developed to enhance your physical and inner voice, SoundByNature® combines modern voice training, wellness, improvisation and love for nature. Our training is based on scientific studies and taught by instructors with an average of 10-15 years experience. Each course can be tailored based on customer needs. 

Palvelukuvaus SoundByNature

SoundbyNature english

SoundByNature

Suomen luontokeskus Haltia

Hotelli Nuuksiosta onnistuu mahtava päiväretki Suomen Luontokeskus Haltiaan. Nuuksion kansallispuiston merkittyjä reittejä patikoiden matkaa yhteen suuntaan on 9,2 km ja paikan päällä on mahdollista tutustua kaiikiin Suomen kansallispuistoihin. Paluumatkalla voi helposti tutustua lähiseutuun paikallisbussin kyydissä.

Suomen Luontokeskus Haltia

Suomen Luontokeskus Haltiassa tapahtuu 

Honkalintu Oy

Honkalintu Oy on Markku Janhosen v. 2001 perustama ympäristöystävällinen ja vastuullinen luontomatkailualan yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Ammattitaitoisten oppaidemme johdolla olemme luoneet ja toteuttaneet onnistuneita ja turvallisia luontoelämyksiä lukuisille pienille ja isoille ryhmille heidän tarkoituksiinsa ja tavoitteisiinsa paneutuen.

Honkalintu

Free and Easy Speech Coaching

Yksilöllistä ja räätälöityä opastusta toimintaan työympäristössä englanniksi.
Katso koulutuksen esittelyvideo   Koulutus tapahtuu englanniksi.


Darren Paul McStay, pääkouluttaja, Free and Easy Speech

 

Gymstick Liikuntapalvelut

Järjestämme ammattitaitoista ja laadukasta liikunnanohjausta, kuntotestausta, valmennusta, stressin ja palautumisen kartoituksia, mindfulness- ja meditaatiotuokioita, hyvinvoinnin luentoja ja extremejäkin lajikokeiluja yritysryhmille. Oli kyse sitten TYKY/TYHY-päivästä, virkistyspäivän ohjelmasta tai muusta tilaisuudesta, niin suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Teidän vastuullenne jää rentoutuminen, virkistäytyminen sekä elämyksistä, liikunnasta ja yhdessä tekemisestä nauttiminen. Toimimme joustavasti asiakas edellä ja lähes 20 vuoden kokemuksella.

Gymstick Liikuntapalvelut

 

Go Experience

Palkitse, viihdytä, virkistä - järjestä ikimuistoinen tilaisuus yrityksesi henkilöstölle tai sidosryhmille.
Go Experience on ajan hermolla oleva elämystuotantoalan yritys. Tuotamme yritystilaisuudet tinkimättömällä ammattitaidolla, hyvässä hengessä. Ohjelmistomme sisältö ja laatu ovat ensiluokkaisia. Meille palaat uudestaan.
Valmiit ohjelmapaketit on ryhmitelty teemoittain. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, aidosti. Kaikille ohjelmapaketeille on yhteistä osallistujien aktivoiminen.

Go Experience

Toimistonosturi

OHJELMAA TOIMISTOSOTUREILLE

Innostavat ja uudenlaiset luennot, työpajat sekä liikuntaohjelmat

Treasure Coaching järjestää toimistosotureille valmennustapahtumia ja iloista ohjelmaa, jotka antavat arkipäivän sotureille mahdollisuuden palautua aktiivisesti ja uudistua mukaansatempaavan tiedon avulla. Ohjelmassa ovat muun muassa Training for Warriors –treenit, Stressileikkuri ja Oivallusgeneraattori.

Treasurecoaching

Liikuntapalvelut Menox

Viikottaiset vesijumpat, ryhmille erilaisia jumppia tilauksesta.
Liikuntapalvelu Menox
 

J W Training

Valmennusta sekä ryhmäliikunnan ohjausta niin yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille, pienryhmille kuin yksityishenkilöillekin.
 J W Training
 

Nuuksio Resort

Nuuksio Resort on sateenvarjo, jonka alle pyritään kokoamaan kaikki Nuuksion
alueen palvelut yhteen, jotta asiakas löytäisi ja voisi ostaa ne helpommin.

Tutustu kaikkiin toimijoihimme sekä tarjoamiimme palveluihin.

Nuuksion alueen toimijoiden yhteistyösopimukset

Sinä Nuuksion alueen toimija, mikäli sinulla ei vielä ole yhteistyösopimusta kanssamme, olethan yhteydessä myyntipalveluumme.
Yhteydenotot maanantai - perjantai klo 9-15, myyntipalvelu puh. 09 867 97 400 tai myynti@hotellinuuksio.fi.

 

Yhteistyön kehittäminen ja monipuolistaminen

Hotelli Nuuksio kehittää toimintaansa ja etsii yhteistyökumppaneita eri aloilta, kuten hyvinvointi, ulkoilu, liikunta, lähiruoka, saunominen, luonto ja eläimet.  
Myös tapahtumien järjestäminen yhteistyössä kiinnostaa.

Meillä on olosuhteet, joissa voi järjestää messuja, pop-up tapahtumia, näyttelyitä.

Tervetuloa tutustumaan!

Olethan yhteydessä!

Terveisin Tuija Kyrölä

tuija.kyrola@hotellinuuksio.fi

 

 

Takaisin ylös