Hae vapaat huoneet
0,00 € / 2 h

Luennoilta ja workshopeista saat lisää tietoa ja avaimia hyvinvoinnin kehittämiseen. Kaikki luennoitsijat ovat alansa huippuosaajia ja työskentelevät luentoteemojen parissa jatkuvasti. Luentoja voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaan toiveet huomioiden.

Palautuminen, kuormitus ja suorituskyky -luento
Palaudunko riittävästi päivän kuormituksesta? Mikä merkitys suorituskyvyllä on palautumiselle? Millainen liikunta tukee palautumista?
Luennolla käsitellään selkokielisesti, mistä kokonaiskuormitus muodostuu (työ- ja vapaa-aika), miten ihmisen suorituskyky vaikuttaa palautumiseen ja miten voimme itse omilla valinnoillamme näihin vaikuttaa.
 

Avaimet elämänhallintaan -luento
Luennolla käsitellään elämänmuutoksen valmentamiseen ja muutoksen ylläpitämiseen liittyviä asioita.
 

Uniluento
Ilman unta emme palaudu päivän kuormituksesta ja altistumme useille sairauksille. Luennolla käsitellään mm. unen merkitystä palautumiselle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.
 

Hyvinvointia ravinnosta -luento

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ruuasta.
Luennolla kerrotaan, miten syömällä fiksusti ja löytämällä oman tapasi liikkua voit pysyvästi kohentaa jaksamistasi ja mielialaasi. Nautiskellen ja ilman superihmisen itsekuria.
 

Kehonhuolto-workshop / 90 min
Workshopissa kokeillaan erilaisia menetelmiä liikkuvuuden ja liikehallinnan parantamiseen sekä ryhdin kohentamiseen ja kipujen lievitykseen. Osallistujat saavat ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla kehonhuoltoa voi jatkaa kotona! Varaa mukaasi rennot liikuntavaatteet.
 

Gymstick Liikuntapalvelut Oy | 010 – 229 3055 | liikuntapalvelut@gymstick.com

Tiedustelut

Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6
Kauppias
Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös