Hae vapaat huoneet

AUKIOLOAJAT

Myyntipalvelu arkisin klo 9-16
Hotelli avoinna ennakkovarauksien mukaan.

Huomioithan mahdolliset poikkeukset aukioloajoissamme,
ajantasaiset tiedot myyntipalvelusta:

myynti@hotellinuuksio.fi
p. 09 867 97400 / 09 867 97450

Myyntipalvelu

(09) 867 97 400 
(09) 867 97 450 
+358 40 541 3004   
+358 9 867971 (vaihde)
myynti@hotellinuuksio.fi

 

 
Nimi*
 
Sposti*
 
 
 

Hotellin omat videot

Tutustu Hotelli Nuuksion kevääseen: 
Hotelli Nuuksio in the spring time

Tutustu Hotelli Nuuksion talveen: 
Hotelli Nuuksio Winter trailer 

Tutustu tiloihimme ja palveluihimme

Asiakaskokemuksia

Halusimme vain kiittää mahtavasta muutamasta päivästä, jotka vietimme hotellissanne. Luonto Nuuksiossa on uskomattoman upea, hotellinne asiakaspalvelijat ystävällisiä ja ruoka oli superhyvää! Erityiskiitokset herrasmieskokille, joka oli työvuorossa maanantai-iltana saapuessamme ja tänä torstai-aamuna lähtiessämme. Kiitos! Ruokaa oli tarpeeksi ja se oli hyvää! Iloa ja valoa teille sinne ja kesällä uudelleen!

Lomalaiset helmikuu 2019

Lue lisää

Kokousta turvallisesti luonnossa!

Järjestä tapahtumasti turvallisesti Nuuksiossa! 
Voit myös järjestää koko tilaisuuden mahdollisuuksien mukaan ulkona tai juuri teidän yksityiskäyttöön varatuissa tiloissa. 

Monipuoliset ja avarat kokoustilamme, tulipaikat, kokoushuvila, runsaat piha-alueemme sekä sijainti Nuuksion kansallispuiston laidalla tarjoavat mahdollisuuden kokoustaa väljästi ja kaupan päälle tulee aimopläjäys luontoelämystä sekä vihervoimaa.

Miltä kuulostaisi työpäivä vaellellen Nuuksion jylhissä maisemissa? 

Ajatus virtaa, tilaa riittää jokaisen ympärillä, taukojumppa luonnistuu lähimmän männynrungon avulla ja kahvihampaan kolotus helpottuu tulien äärellä.

Vastauksena tähän on kävelykokous,
joka voidaan muokata juuri teidän tarpeidenne ja aikataulun mukaan.

Peruspaketti sisältää oppaan johdattamaan ryhmän Nuuksion halki (kesto 3 tuntia), kahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä tulien äärellä sekä runsaan buffetlounaan.
Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

Hirsinen Mäkitupa-huvila metsän siimeksessä soveltuu kokoukseen ilman turhia lähikontakteja

Toimitamme huvilalle aamukahvit, simppelin kotilounaan sekä iltapäivälle kahvit ja pullat.
Kokoustajat voivat saapua suoraan huvilalle, nauttia ikkunoista aukeavasta luontomaisemasta päivän lomassa, tehdä päivän päätteeksi omatoimisen patikan Nuuksiossa ja poistua kotiin. Tavaten vain oman organisaationsa väkeä. 
Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

Kokous tulilla!

Kokousta pihapiirimme Lapin kodassa, nautiskele aamu- ja iltapäiväkahvit termoksesta tulien äärellä ja poikkea lounaalle ravintola Nuuksion Tupaan.
Aina kokous ei vaadi tekniikkaa ja kun olemme kasvotusten, niin voimme sanoa heipat niin Teamselle kuin Zoomeillekin. 
Annetaan ideoiden pulputa, lisätään nuotiopuita omaa puheenvuoroa odotellessa, valitaan puu ja halataan, pidetään erilainen kokous josta kotiinvietäväksi jää ihana savuntuoksu sekä kenties kokouksen jälkeen - tai lomassa - Nuuksiosta poimitut sienet vaikka piiraaseen leivottavaksi...
​Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

Varaa koko hotelli palveluineen vain oman ryhmänne käyttöön!

Molemmille kokouspäiville aamiaiset, lounaat sekä iltapäiväkahvit päivän pullan kera. Saunat aikatauluunne sopivana ajankohtana, runsas ja maittava illallinen sekä yöpyminen jokainen omissa huoneissaan. Lisäksi kokoustilat ja tulipaikat käytössä ryhmän tarpeiden mukaan.

Lisäpalveluna mahdollisuus ohjattuihin aktiviteetteihin niin ulkona kuin sisällä; rivitanssi pihapiirissä saa posket punaisiksi ja on helppo toteuttaa turvavälejä noudattaen! Erilaisten mobiiliseikkailuiden avulla Nuuksio tulee valloitetuksi pienissä ryhmissä, ilman ulkopuolisia kontakteja ja Metsähallituksen ylläpitämät merkityt reitit avaavat ovet omatoimiseen seikkailuun ja kansallispuiston valloitukseen!

turvalliset kokoukset omissa tiloissa tai vaikka koko Hotelli omaan käyttöön, lisätietoja myyntipalvelustamme myynti@hotellinuuksio.fi

 

Hotelli Nuuksio tarjoaa luonnonläheisen ja väljän paikan kokouksille, koulutuksille sekä erilaisille tilaisuuksille ja juhlille.

Muunneltavat ja valoisat kokoustilat – 16 tilaa 2-250 hengen ryhmille -,  
Rantasauna, Hirsinen Mäkitupa-huvila, hotellin tulipaikat ja hyvästä lähiruoasta tunnettu ravintolamme taipuvat moneen kokous- ja juhlatarpeeseen.


Huoneita hotellissamme on 65 ja tilaa 150 majoittujalle, lisäksi pihapiirin Sininen Talo ryhmämajoitukseen (max 30 hlöä)
Hotelli Nuuksio on Nuuksion kansallispuiston eteläkärjessä, Siikajärven rannalla.
Nuuksion vaellusreitit lähtevät suoraan pihaltamme, lisäksi hotellin iso pihapiiri tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaiseen yhdessä tekemiseen.

Heräsikö mieleesi kysymys, jonka suhteen voisimme olla sinulle avuksi?

Ota yhteyttä; myynti@hotellinuuksio.fi

 

idealista avuksesi tilaisuuden järjestämiseen

Vaikka kokoukset ovat nyt joksikin aikaa jäissä, olemme keränneet idealistaa siitä mitä kaikkea täällä Nuuksiossa voi tehdä ja kun tilanne taas rauhoittuu, niin näistä voit ammentaa tilaisuuksienne suunnittelun avuksi ja pohjaksi

 

Idealista tukemaan ja auttamaan tilaisuuksienne suunnittelussa sekä antamaan ideoita tekemiseen kokouksen lomassa sekä virkistyspäivien sisällöksi.

  • Opastettuja ja omatoimisia patikoita Nuuksion maisemissa sekä sieni- ja marjaretkiä syksyllä
  • Nopinnaukahvit, makkaranpaistoa tai Loimulohta elävien tulien äärellä, tarjolla myös muita tasokkaita kotamenuja
  • Rivitanssia ja muuta ohjattua sisäliikuntaa
  • ohjattuja kisailuja uusien lajien kokeilua yhteiskumppaniemme opastuksella hotellin lähialueilla
  • Kehonhuoltotunteja – kesäkaudella mahdollista järjestää myös hotellin nurmialueilla
  • Melonta- ja villiyrttikursseja
  • Mindfullnesstuokioita tulien äärellä
  • Rantasauna ja uintimahdollisuus Siikajärvessä, joka on puhdas lähdepohjainen järvi, jonne vesi laskeutuu Nuuksion järviylängön metsistä
Takaisin ylös