440,00 € / 3 h
Nuuksion Kolmoislammet tarjoavat upeat puitteet melontatapahtuman toteuttamiseksi ja alueelta löytyy upea puroreitti kolmen kauniin lammen valloittamiseen.
Oppaamme ovat kaikki melonnan ammattilaisia ja osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana.
Ennen melontaa kertaamme melontatekniikan ja melontaa helpottavat asiat.
Kaikki melontatapahtumamme sopivat myös ensikertalaisille.
 
Kokoonnumme Siikajärven pohjoispuolelle Kolmoislammenranta tiellä olevalla parkkipaikalla, josta tervetulotoivotuksen jälkeen siirrymme jalkaisin
melontapaikalle.
Melottavan matkan pituus on 3-4 km. Melonta reitti kulkee pitkin kolmeajääkauden muovaamaa kallioylänkölampea ja upeita kanavia lampien välissä.
Matkalla pysähdymme nauttimaan Kolmoislammen varaustulipaikalle taukoeväät.
 

Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus ja lenkkikengissä pärjää mainiosti vesillä.
Matkalle mukaan varavaatetus, jonka pakkaamme vesitiiviiseen tynnyreihin.

Tapahtuma sisältää: 
Kanootit ja melontavarusteet paikanpäälle kuljetettuna
Vesitiiviit tynnyrit varusteille ja pelastusliivit
Rannan käyttövuokran kanoottien lastaukseen
Turvasuunnitelma tapahtumaan ja vastuuvakuutus
Opaspalvelut suomi ja englanti

Huomioitavaa
Ohjelman luonteen vuoksi osallistujat eivät saa olla alkoholin tai muun päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisia.

Uimataito välttämätön.

Kaikki melontatapahtumamme sopivat myös ensikertalaisille. 

Turvallisuus:
Kaikilla retkillämme oppaamme ovat sekä melonnan ammattilaisia että ensiaputaitoisia, jotka osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana. Ennen melontaa kertaamme melontatekniikan ja melontaa helpottavat asiat. Kaikki melojat saavat käyttöönsä pelastusliivit.

Omat varusteet:
Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus, lenkkikengissä pärjää mainiosti kanootissa. Matkalle mukaan myös varavaatetus, jonka pakkaamme vesitiiviiseen tynnyreihin.

Perustiedot

Kohde0Kolmoislammenranta 1,02860 Espoo

Liikenneyhteydet ja palvelut

Palvelut:Koe aidon luonnon kosketus! Haltiaan on helppo tulla, ja rakennuksessa ja ympäristössä on vaivatonta liikkua. Nuuksion ja Pitkäjärven kauniit maisemat ja loistavat retkeilymaastot kutsuvat patikoijaa luontoretkelle, ja Haltian näyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta. Ravintolassa nautit herkulliset ateriat, ja myymälästä löydät retkeilijän pientarvikkeet, matkamuistot ja lahjatavarat.

NÄYTTELYKÄVIJÄN HALTIA
Haltian näyttelyissä koet Suomen kansallispuistojen huimaavan kauniin luonnon ja tutustut toisaalta pääkaupunkiseudun viheralueisiin ja virkistäytymismahdollisuuksiin. Voit tutustua näyttelyihin itsenäisesti tai opastetulla kierroksella.


RETKEILIJÄN HALTIA
Haltia tarjoaa pääkaupunkiseudun asukkaille oivalliset virkistäytymis- ja retkeilymahdollisuudet. Voit retkeillä omin päin Haltian lähipoluilla tai Nuuksion kansallispuiston pidemmillä retkeilyreiteillä. Myös pyörätuolilla pääset retkelle.
Liikenneyhteydet:BUSSILLA SIIKANIEMEEN
Sikaniemeen pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta lähtevällä bussilla numero 88. Espoon keskukseen pääset esimerkiksi junalla. Jää pois bussista 88 Siikaniemen päätepysäkillä. Leppävaarasta pääsety Siikaniemeen bussilla numero 28(K). Espoossa matkustat kaupungin sisäisellä matkalipulla; pääkaupunkiseudun kuntarajat ylittävillä julkisen liikenteen linjoilla tarvitset seutulipun. Matka Espoon keskuksesta Siikaniemeen kestää noin 35 minuuttia ja Helsingin keskustasta Siikaniemeen yhteensä noin tunnin. Löydät aikataulut ja kartat osoitteesta hsl.fi
Ajo-ohjeet:OMALLA AUTOLLA Siikaniemeen
Pääset Haltiaan autolla kääntymällä Turun moottoritieltä (tie nro 1) Käänny liittymästä Hista: Reitti 110 kohti: Ämmässuo/Nupuri. Käänny oikealle: Nupurinjärventie/Reitti 110. Käänny oikealle: Siikajärventie. Siikajärventie kääntyy loivasti vasemmalle ja sen nimi muuttuu: Siikajärvenranta. Käänny oikealle: Kolmoislammenranta.

Välimatkat

Helsinki- Nuuksio30 km
kansallispuisto sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta.
Espoon keskus- Nuuksion kansallispuisto17 km
Kansallispuisto sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta.

Tiedustelut

Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1
Kauppias
Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös